Menu

Voor de wereld van morgen

Een kind bij Mondiaen is klaar voor de wereld van morgen. Mondiaen biedt opvang en onderwijs in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Udenhout, Gilze, Rijen en Dongen
Missie en visie

Maak kennis met Mondiaen

Video afspelen

Opvang

Onderwijs

Ontdek Mondiaen

Overweeg je de overstap naar opvang of onderwijs? Bekijk onze video. En wie weet maak jij binnenkort bij ons het verschil voor de wereld van morgen!

Rondleiding aanvragen

Ben je benieuwd naar onze locaties van opvang en onderwijs? Kom dan een kijkje nemen en vraag dan een rondleiding aan. Onze medewerkers staan je graag persoonlijk te woord om antwoord te geven op jouw vragen. Wanneer je vervolgens besluit dat Mondiaen bij jou past, kun je je direct aanmelden bij de directeur van de Mondiaen vestiging.

Werken bij Mondiaen

Iederéén verdient het zichzelf te blijven ontwikkelen. Kinderen, maar zeker ook onze professionals. Voor collega’s, stagiaires en zij-instromers bieden we een inspirerende omgeving, waar fouten maken mag en waar van elkaar leren en voor jezelf zorgen moet. We zijn nieuwsgierig naar elkaar en waarderen onze verschillen. Elk individueel talent draagt op een unieke manier bij aan dat wat we samen belangrijk vinden: de ontwikkeling van ieder kind. Professioneel thuiskomen noemen we dat.