Menu

Over ons

Mondiaen

Bij Mondiaen werken we aan gelijke ontwikkelkansen voor kinderen van nul tot dertien jaar. Dit doen we bij opvanglocaties, basisscholen en kindercampussen. Mondiaen staat voor werelds, samen, ontwikkeling en nieuwsgierig.

Voor de wereld van morgen
Mondiaen

Onze Missie

Samen het verschil maken
Mondiaen biedt gelijke kansen, geeft een rijke schooldag en maakt hiermee het verschil voor kinderen tussen 0 en 13 jaar in Tilburg, Goirle, Gilze, Rijen, Udenhout, Berkel-Enschot en Dongen. Het aanbod is breed en gevarieerd en bevat sport, natuur, cultuur, muziek en extra ondersteuning. Ouders en kinderen hebben hierdoor optimale keuzemogelijkheden. Zo wordt de ontwikkeling van kinderen op een hoger plan gebracht.

Medewerkers
De medewerkers van Mondiaen krijgen door de samenwerking bredere loopbaan- en ontwikkelmogelijkheden. Mondiaen kan beter anticiperen op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en ze zijn flexibeler. Dit biedt nieuwe kansen op een boeiende werkomgeving en het geeft carrièremogelijkheden.

Voor de wereld van morgen
Mondiaen gaat verder met goede opvang en goed onderwijs en breidt dit uit. Samen werken we verder aan de ontwikkeling van kinderen voor de wereld van morgen

Zo doen we dat

Mondiaen bouwt met plezier en succes aan een duurzame, sociale, gezonde en dus toekomstbestendige samenleving om kinderen maximaal toe te rusten voor de wereld van morgen.

Wat doen wij?

Kindercampus

Op de kindercampussen bieden we opvang en onderwijs onder één dak.

Wat is een kindercampus?
Kindercampus

Sportwereld

Bij de sportwereld bieden we sportieve opvang.

Wat is een sportwereld?
Sportwereld

Peuterwereld?

Bij onze peuterwereld kunnen peuters vanaf 2 jaar terecht.

Wat is een peuterwereld?
Peuterwereld?

Groene wereld

Bij de groene wereld staan (buiten) spelen en plezier maken voorop

Wat is een groene wereld?
Groene wereld

Onderwijs

Op onze basisscholen wordt vanuit verschillende visies, onderwijs gegeven.

Ga naar de onderwijs locaties.
Onderwijs

Koers

Onze stip op de horizon voor de wereld van morgen staat omschreven in onze koers. Bekijk de video of download het document — of allebei!

Koers 2024-2028
pdf

Werken bij Mondiaen

Iederéén verdient het zichzelf te blijven ontwikkelen. Kinderen, maar zeker ook onze professionals. Voor collega’s, stagiaires en zij-instromers bieden we een inspirerende omgeving, waar fouten maken mag en waar van elkaar leren en voor jezelf zorgen moet. We zijn nieuwsgierig naar elkaar en waarderen onze verschillen. Elk individueel talent draagt op een unieke manier bij aan dat wat we samen belangrijk vinden: de ontwikkeling van ieder kind. Professioneel thuiskomen noemen we dat.