Menu
Kinderopvang Tilburg

Kinderopvang in Tilburg en omgeving

Divers aanbod

Inspirerende opvang

We bieden kinderopvang in Tilburg en omgeving. Op onze elf kinderwereldlocaties in Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Goirle en Gilze-Rijen streven we ernaar om kinderen te begeleiden naar zelfstandigheid en zelfbewustzijn. Hier creëren we een stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen gedijen en zelfverzekerd kunnen navigeren in een voortdurend veranderende wereld.

In deze veranderende wereld bereiden we kinderen optimaal voor op de uitdagingen van vandaag én morgen. We helpen hen zelfvertrouwen op te bouwen en doordachte keuzes te maken die van invloed zijn op hun leven nu en in de toekomst. Dit stelt hen in staat goed voor zichzelf te zorgen en een positieve bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen.

Voor ieder kind een fijne plek

Peuterwereld

In onze peuterwereld koesteren we de natuurlijke nieuwsgierigheid en speelsheid van jonge ontdekkers door een veilige, stimulerende omgeving te bieden. Hier leren peuters spelenderwijs, ontwikkelen sociale interacties en verkennen hun zintuigen, dit alles onder liefdevolle begeleiding van toegewijde professionals.

Naar onze Peuterwereld locaties
Peuterwereld

Sportwereld

Op onze sportwerelden zijn kinderen van alle leeftijden welkom voor een avontuurlijke tijd vol sport, spel en buitenactiviteiten, met toegang tot faciliteiten zoals sporthallen, zwembaden en buitensportvelden.

Naar onze Sport BSO locaties
Sportwereld

Groene wereld

In onze groene wereld omarmen we de pracht van de natuur, streven naar duurzaamheid in alles wat we doen, en koesteren groene ruimtes,en milieuvriendelijke initiatieven om een gezonde en harmonieuze toekomst voor de komende generaties te waarborgen.

Naar onze Groene BSO locaties
Groene wereld

Kindercampus

Op onze kindercampus bloeit een levendige gemeenschap waar leren, spelen, sociale vaardigheden en creatieve expressie hand in hand gaan, waardoor elk kind een solide basis krijgt voor een succesvolle toekomst.

Naar onze Kindercampus locaties
Kindercampus

Kinderwereld

Aanmelden

Bij De Mondiaen begrijpen we dat het maken van de juiste keuze voor kinderopvang een belangrijke beslissing is. Daarom willen we benadrukken dat het aanmelden bij ons volledig vrijblijvend is. We moedigen ouders aan om ons te leren kennen, onze faciliteiten te verkennen en met onze toegewijde medewerkers te praten, zodat ze een weloverwogen besluit kunnen nemen. Bij ons staat transparantie voorop en we zijn hier om te helpen bij elke stap van het proces, zonder verplichtingen. U bent van harte welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe De Mondiaen de ideale plek kan zijn voor de groei en ontwikkeling van uw kind.

Vrijblijvende verkenning.
Onverplicht Ontdekken
Meld je kind aan

Protocollen en documenten

ANBI

Beleid

Verantwoording Peutervoorzieningen

Kom jij bij ons spelen?

Kom jij bij ons spelen?

Vind een vestiging bij jou in de buurt en vraag een rondleiding aan
Vind een opvang