Menu
Kinderopvang Tilburg

Basisonderwijs in de regio Tilburg

Divers aanbod

Inspirerend basisonderwijs

Op onze basisscholen in Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Goirle, Gilze-Rijen en Dongen streven we ernaar om kinderen te begeleiden naar zelfstandigheid en zelfbewustzijn. Hier creëren we een stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen gedijen en zelfverzekerd kunnen navigeren in een voortdurend veranderende wereld.

In deze veranderende wereld bereiden we kinderen optimaal voor op de uitdagingen van vandaag én morgen. We helpen hen zelfvertrouwen op te bouwen en doordachte keuzes te maken die van invloed zijn op hun leven nu en in de toekomst. Dit stelt hen in staat goed voor zichzelf te zorgen en een positieve bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen.

Vind een locatie

Koers

Onze stip op de horizon voor de wereld van morgen staat omschreven in onze koers. Bekijk de video of download het document — of allebei!

Koers 2024-2028
pdf

Kwalitatief goed onderwijs

De locaties van Mondiaen werken vanuit een gezamenlijke bedoeling. Deze is verwoord in onze missie:

Nieuwsgierig en met een open blik, begeleiden we kinderen in hun ontwikkeling tot zelfstandige en zelfbewuste individuen. Met diezelfde open blik nemen zij verantwoordelijkheid in een snel veranderende samenleving.

Locaties hebben eigen ambities, gebaseerd op het potentieel van de kinderen en professionals. Deze ambities en de resultaten die zij daarop behalen, bespreken zij meerdere keren per jaar met de Beleidsadviseurs Pedagogiek & Kwaliteit en Onderwijs &Kwaliteit. Op die momenten wordt besproken wat er gebeurt om de ambities te behalen. Wanneer het locaties goed lukt om de basiskwaliteit én de eigen ambities na te streven, staat in het gesprek het verhogen van ambities centraal.

Voor de wereld van morgen
Samen maken we het verschil

De kracht van samen

We werken vanuit een gezamenlijke richting aan de ontwikkeling van elk kind en elke collega. We zien hier voor ons allemaal een brede rol weggelegd.

Protocollen en documenten

Medisch handelen

Protocol

Toelatingsbeleid

Notitie

Schorsen en Verwijderen

Protocol

Meldcode

Notitie

Klokkenluidersregeleing

Notitie

Klachtenregeling

Regeling
Kom jij bij ons naar school?

Kom jij bij ons naar school?

Vind een vestiging bij jou in de buurt en vraag een rondleiding aan
Vind een school